Alapanyaguk szerint kétféle szörpöt állítok el.
Virágzatok felhasználásával, áztatással készítem bodza-, levendula és hársfavirág szörpjeimet. A kikísérletezett receptúrám szerinti összetevőket meghatározott hőfokon és ideig áztatom, aztán palackozom.
Az édesítést cukorral végzem.
Gyümölcsök közül meggyből készítek szörpöt. A gyümölcs válogatása, mosása és magozása a kívánt mennyiségű cukor hozzáadása után áztatással készítem ezt a terméket is. Szűrés majd ülepítés után palackozom.
Édesítés |
Kiszerelés |
Ár |
cukor |
1000 ml PET-palack |
600 Ft/db |
cukor |
500 ml üveg |
470 Ft/db |
Édesítés |
Kiszerelés |
Ár |
cukor |
1000 ml PET-palack |
800 Ft/db |
cukor |
500 ml üveg |
580 Ft/db |
Édesítés |
Kiszerelés |
Ár |
cukor |
1000 ml PET-palack |
800 Ft/db |
cukor |
500 ml üveg |
580 Ft/db |
Édesítés |
Kiszerelés |
Ár |
cukor |
1000 ml PET-palack |
900 Ft/db |
cukor |
500 ml üveg |
650 Ft/db |