Alapanyaguk szerint kétféle szörpöt állítok el.

Virágzatok felhasználásával, áztatással készítem bodza-, levendula és hársfavirág szörpjeimet. A kikísérletezett receptúrám szerinti összetevőket meghatározott hőfokon és ideig áztatom, aztán palackozom.

Az édesítést cukorral végzem.

Gyümölcsök közül meggyből készítek szörpöt. A gyümölcs válogatása, mosása és magozása a kívánt mennyiségű cukor hozzáadása után áztatással készítem ezt a terméket is. Szűrés majd ülepítés után palackozom.

Bodzaszörp

Édesítés Kiszerelés Ár
cukor 1000 ml PET-palack 600 Ft/db
cukor 500 ml üveg 470 Ft/db

Levendulaszörp

Édesítés Kiszerelés Ár
cukor 1000 ml PET-palack 800 Ft/db
cukor 500 ml üveg 580 Ft/db

Hársfavirág szörp

Édesítés Kiszerelés Ár
cukor 1000 ml PET-palack 800 Ft/db
cukor 500 ml üveg 580 Ft/db

Meggyszörp

Édesítés Kiszerelés Ár
cukor 1000 ml PET-palack 900 Ft/db
cukor 500 ml üveg 650 Ft/db