Lackó Szörp Lackó Szörp

Lackó Szörp

  • Bemutatkozás
  • Galéria
  • Termékek
    • Lekvárok
    • Szörpök
  • Hírek
  • Támogatások
  • Egészséges életmód
  • Kapcsolat
  • Bemutatkozás
  • Galéria
  • Termékek
    • Lekvárok
    • Szörpök
  • Hírek
  • Támogatások
  • Egészséges életmód
  • Kapcsolat

Lekvárok

Alapvető tulajdonságuk, hogy alacsony hozzáadott cukor tartalmúak, ebből adódóan magas a gyümölcs tartalom. A késztermék cukortartalma egyik terméke esetében sem haladja meg a 30 %-ot, a gyümölcstartalom ebből adódóan több, mint 70 %. A termékek kiegészítő anyagokat nem tartalmaznak.

Előállításuk a gondos válogatás, mosás és magozás után viszonylag alacsony hőmérsékleten hosszú át tartó kímélő főzéssel történik. A kiegészítő édesítőszert a főzés végén adom hozzá, ezzel a karamellesedés kerülöm el.

Kiszerelésük 280 g-os hexa-üvegben történik.

Kajszi, meggy, szilva, szőlő

Édesítés Kiszerelés Ár
cukor 280 mg hexa-üveg 550 Ft/db
xillit vagy eritrit 280 mg hexa-üveg 750 Ft/db